4.7
Share On

Damer og herrar, eg må seie at eg har støtt på eit mest forunderleg verktøy i finansverda. Det heiter Binance og lovar å revolusjonere måten vi handlar med kryptovaluta. Ein plattform som har kapasitet til å handtere 1,4 millionar transaksjonar kvar sekund, har Binance gjort det mogleg for millionar å kjøpe og handle hundrevis av myntar og tokenar.

Eg må innrømme, eg var litt skeptisk i starten. Kryptovalutaer, skjønar du, har alltid vore litt av eit mysterium for meg. Men når eg granska denne plattforma grundigare, kunne eg ikkje unngå å bli imponert over det enorme omfanget av handel som blir utført kvar einaste dag. Over 1 milliard dollar, seier dei, og alt utan å blåse opp handelsvolumet for å forleie marknaden.

Eg veit at mange av dykk sikkert lurar på kva dette har å seie for økonomien vår i dag. Vel, eg trur at denne plattforma har potensialet til å endre måten vi tenkjer på investeringar og økonomi som ein heilskap. Så kvifor ikkje bli med meg på denne reisa og sjå det sjølve?

Register with Binance today and use the free trial verion.

Kva er Binance?

No som vi har blitt introdusert for verda til Binance, la oss grave litt djupare i kva akkurat dette verktøyet er. Binance er ein kryptovalutabørs som er den største av sitt slag globalt, og gjer handel for over $1 milliard verdt kvar dag. Den tilbyr eit omfattande utval av sofistikerte handelsverktøy og funksjonar, noko som har ført til at mange har hevda at det ikkje er ein veldig brukarvennleg plattform for nybegynnarhandlarar.

Likevel, til tross for dette, fortsetter Binance å nyte stor popularitet blant sin brukerbase, hovedsakelig på grunn av sitt store utvalg av kryptovalutaer og fiat-valutaer som brukerne kan få tilgang til. Enten du er en erfaren trader eller bare er i startfasen, har Binance noe å tilby. Plattformen gir tilgang til forskjellige handelsdiagrammer, derivatkontrakter og ordretyper. Og med Binance Academy har brukerne tilgang til den mest omfattende databasen med informasjon om kryptovalutaer og web-3.

Men vent, det er mer! Binance er også tilgjengeleg for brukarar rundt om i verda gjennom si nettplattform, skrivebordsapplikasjon eller mobilapplikasjon tilgjengeleg på både iOS og Android. Og gjennom åra har Binance utvida tenestene sine til å inkludere ei NFT-plattform, ein Launchpad og mange andre spennande funksjonar. Enten du er ein erfaren handelsmann eller akkurat har byrja, har Binance noko å tilby. Så kvifor ikkje prøve det og sjå sjølv?

Samandragstabell

FeatureIconValue
Kryptobørs🚮♂️Ja
Minimumsinnskudd🚮♂️$10
Handelsgebyrer🚮♂️Varierer
Innskuddsgebyrer🚮♂️Varierer
Uttaksgebyrer🚮♂️Varierer
Forvaltningsgebyrer🚮♂️Varierer
Minimum handelsordre🚮♂️$10
Uttakstidsramme🚮♂️24 – 48 timer
Antall støttede kryptovalutaer🚮♂️500+
Antall støttede kryptopar🚮♂️90+
Topp støttede kryptovalutaer🚮♂️BTC, ETH, DOGE, BNB, SOL
Leveranse🚮♂️26-50x for lågere verdier til 1x for de mye høyere
Nativ mobilapp🚮♂️Ja
Gratis demonstrasjonskonto🚮♂️Ja
Kundestøtte🚮♂️Støttesenter, Twitter, Facebook og Instagram
Verifisering påkrevd🚮♂️KYC, AML
CFD tilgjengelig🚮♂️Ja
Programvare🚮♂️Nettsted, webappen, mobilapp
Sosial handel🚮♂️Ja
Kopier handel🚮♂️Ja
Regulatorer🚮♂️Finanstilsynet (FCA)

Viktige funksjonar på Binance-plattformen

 1. Swap Landbruk: Tilbyr brukere en unik måte å få tilgang til flere kryptokurver gjennom en automatisk markedsførermodell, der brukere kan øyeblikkelig få tilgang til en likviditetspool for å sette inn eller bytte kryptopar. Konkurransedyktige gebyrer, og bytteprisen bestemmes av den levende forholdet mellom tokens.
 2. Margin- og giringshandel: Gjør det mulig for brukere å drive med margin- og giringshandel, med muligheten til å handle basert på fremtidige prisbevegelser og få tilgang til futureskontrakter. Handler kan gires opp til 20x, men dette øker sjansen for både profitt og tap.
 3. Stake-muligheter: Binance Earn lar brukere generere passiv inntekt ved å stake ulike kryptoaktiva i bytte for renter. Tilgjengelige stake-muligheter inkluderer låst og fleksibel staking, og brukere kan stake stablecoins, DeFi-tokens og mer.
 4. Binance Academy: Et nettbasert akademi for nye brukere og nybegynnere, fullt av forskning, artikler og innsikt i kryptoverdenen. Akademiet inkluderer analyse av institusjonell kvalitet og opplæringsprogrammer om teknisk analyse, NFT-er, sikkerhet og diskusjoner om altcoins.
 5. Binance Copy Trading: Et unikt verktøy for nybegynnere til å opprette sine kryptobestand basert på nøyaktige handler fra profesjonelle og erfarne handelsmenn. Med et avansert kopieringssystem for handel kan brukere automatisere handelen og få tilgang til over 40 000 handelsmenn med en gjennomsnittlig 30-dagers handelsvolum på over $350 millioner.
 6. Sanntidsdiagrammer: Binance tilbyr sanntidsdiagrammer for hver av sine kryptokurver, som hjelper brukere med å ta informerte beslutninger.
 7. Tilpasning av ikoner: Lar brukere tilpasse ikoner for enkel tilgang til favorittverktøyene
 8. QR-kodeskanner: Binance tilbyr en sikker måte å logge inn på appen ved hjelp av en QR-kodeskanner.
 9. Derivatmarkeder: Tillater brukere å handle en rekke derivatprodukter i tillegg til spotprodukter, inkludert futureskontrakter, girede myntprodukter og opsjoner.
 10. Forskningsmuligheter: Binance fungerer som et kunnskapsbibliotek om kryptokurver og Web3-verdenen, der Binance Academy tilbyr ekspertråd, handelsstrategier og løsninger på vanlige problemer. Plattformen gir også et utvalg markedsforskningsinformasjon.
 11. Finansiering: I tillegg til handelsgevinster kan handelsmenn tjene penger fra stakebelønninger, lån for kryptovalutaer og henvisningsbonuser.
 12. Binance-lansering: En ny kryptovalutalansering er den beste tiden for handelsmenn å bli med, hvor Binance gjør det enklere ved å slippe nye kryptovalutaer og sikre at de har en verifisert hvitbok.
 13. Binance Cloud: En omfattende løsning som lar blockchain-prosjekter fokusere på sin forretningsdrift og utvikling ved å overta infrastrukturkravene deres, med tilgang til spot-handel, fiat-til-krypto, krypto-til-krypto og P2P fiat-handel.
 14. Binance Charity: Et blockchain- veldedighetsprosjekt som fokuserer på gjennomsiktighet, med mål om å illustrere potensialet til blockchain-teknologi innen filantropi ved å lindre global fattigdom.
 15. Binance Affiliate Program: Lar handelsmenn tjene opptil 50% provisjon på vellykkede kvalifiserte handler, med provisjoner tjent på spotmarkeder, futuresmarkeder og Binance marginalhandelsmarkeder.
 16. Binance OTC Trading Portal: Gir handelsmenn muligheten til å minimere glidning mens de gjennomfører større handler og redusere risikoen for å miste penger. Handelsmenn kan utføre kryptohandler i tråd med markedsbevegelser, uten ekstra gebyrer for OTC-handler.
Bitcoin

Bitcoin

$43,690.47

BTC 4.45%

NEO

NEO

$12.01

NEO 0.89%

Ethereum

Ethereum

$2,276.26

ETH 2.03%

Register with Bitcoin Lifestyle today and use the free trial version.

Binance Teknisk Oversikt

Binance er ein digital handelsplattform som tilbyr ein mangfoldig mengde av valutaer å handle med. Med over 600 kryptovalutaer å velge mellom, er du sikker på å finne noko som passar di investeringsstil. Plattformen tilbyr eit variert utval av valutaer, inkludert dei mest populære digitale valutaene som Bitcoin, Ethereum og Cardano, i tillegg til verktøytokenar, gruvetokenar og stabile myntar.

Når det gjelder handel med opsjoner, tilbyr Binance spot-handel, noe som betyr at du kan kjøpe og selge cryptocurrencies til deres nåværende markedspriser. Plattformen tilbyr noen av de mest populære stablecoins som Tether, USD Coin, Binance USD og mer, som er ideelle for sikring mot markedsuro.

Når det gjelder spredning, opererer Binance med en konkurranseutsatt avgiftsstruktur med rimelige spredninger. I tillegg tilbyr de et utvalg av gearingalternativer, noe som er flott for de som ønsker å maksimere sitt potensiale avkastning.

Til slutt fungerer Binance sitt eget token, BNB, som en rabatt-token for brukere som handler på plattformen. Ved å holde BNB kan brukere dra nytte av reduserte gebyrer, noe som er en stor fordel for aktive handelsmenn.

Kort sagt er Binance ein allsidig og dynamisk plattform som tilbyr eit breitt utval av tenester, konkurransedyktige avgifter og handelsmoglegheiter som passar for alle nivå av investorer. Enten du er ein erfaren handelsmann eller ein nybyrjar, vil du finne alt du treng for å starta handel med digitale eigendelar på Binance.

Er Binance trygg?

Eg byrjar med å seie at når det gjeld handel med digitale eigedomar, er tryggleik ein topp bekymring. Og eg er nøgd med å rapportere at dette bitcoinkjedeverktøyet, Binance, har du dekt. Binance er ein sentralisert kryptovalutautveksling som har teke steg for å auke tryggleiken, inkludert eit nært samarbeid med tilsynsorgan i USA og Storbritannia og lanseringa av Binance UK, ein FCA-regulert tilknytt selskap for investorar i Storbritannia og Europa. Selskapet har også innført kunstig intelligens og cyberetterforsking for å overvake utvekslingsaktivitetar og 2FA for brukarautentisering. Dei har til og med oppretta SAFU (Secure Asset Fund for Users), som er sett av frå utvekslingsavgifter for å kompensere for tap i tilfelle ei brot, som den dei opplevde i 2019.

Men Binance slutta ikkje berre der. Dei har sikra brukarane sine ved å krevje KYC før handel på plattforma. Og om du ønsker ekstra beskyttelse, tilbyr Binance ulike verktøy som QR-kodeskanning og tofaktor-autentisering.

Når det gjelder omdømme, har Binance et utmerket team i kjernen, inkludert figurer som er svært respekterte i bransjen. Plattformens rask handling og etablering av SAFU etter deres brudd i 2019 viste deres engasjement for brukernes sikkerhet og ga forsikring til plattformens store brukergrunnlag. Binance vurderer også alle oppførte mynter og tokens basert på en risikovurderingsramme, og fjerner umiddelbart de som bryter fastsatte parametere for å beskytte brukerne.

På kort tid vil eg seie at Binance er ein kryptovalutaveksling du kan bruke med mykje større tillit. Det sterke tryggingsnivået, sikkerhetsnettverket og engasjementet for brukarane gjer det til ei av dei tryggaste plattformene i bransjen.

Er Binance en svindel eller legitim?

Binance er ein veletablert aktør på kryptovalutabørsen. Plattformen har vist sin legitimitet ved å operere i fleire år, bygge opp ein stor brukarbase og opne for tillit frå mange i bransjen. Binance har også teke steg for å sikre at dei opererer innanfor lovens rammer. Til dømes har selskapet lansert Binance UK, ein FCA-regulert samarbeidspartnar som er retta mot britiske og europeiske investorer, og ein amerikansk del, begge lansert i 2020. Binance sin tru på sikkerheit, inkludert bruk av AI og kyberetterforsking for å overvake børsaktivitetar, 2FA-prosessen og opprettinga av SAFU (Secure Asset Fund for Users), bidrar alle til plattformens legitimitet. I tillegg til alt dette tilbyr Binance ulike verktøy for å hjelpe brukarane med å oppnå høgare nivå av sikkerheit, som QR-kode-skanning for pålogging og tofaktorautentisering. Det er tydeleg at Binance er ein legitim plattform, som tar brukarane sine fond si tryggleik og sikkerheit svært alvorleg.

Register with Binance today and use the free trial verion.

Binance Fordelar og Ulemper

Vel då, la oss dykke ned i fordeler og ulemper med dette Bitcoin-handelsverktøyet.

 • Det har eit breitt utval av kryptovaluta, og gir tilgang til over 100 ulike myntar og 1300 handelspar.
 • Påmeldingsprosessen er enkel og rask, med fleire betalingsmetodar tilgjengeleg.
 • Plattforma tilbyr rask utføring og låge avgifter, noko som gjer den ideell for handelsstrategiar med høg frekvens.
 • Handlarar har moglegheit til å velje mellom ulike ordretypar, inkludert grenseordre, marknadsordre og stopp-grense-ordre, blant anna.
 • Binance tilbyr også fleire staking-alternativ, som gjer det mogleg for brukarar å tene passiv inntekt på investeringane sine.
 • Plattforma har 24/7-støtte, noko som gjer det enkelt å løse eventuelle problem som oppstår.
 • Læringskurven kan vere bratt på plattforma, spesielt for nybegynnarar som er nye i verda av kryptovaluta og handel.
 • Tilgjengelegheita er avgrensa i nokre land og berre tilgjengeleg i 44 stater.
 • Binance tilbyr ikkje ein innebygd digital lommebok, og den anbefalte lommeboka, TrustWallet, kan oppleve problem med transaksjonar.
 • Børsen er i stor grad uregulert, noko som reiser spørsmål om pålitelighet og tryggleik.
 • Det omfattande utvalet av verktøy kan være forvirrande for enkelte brukarar.

Så, der har du det – fordelene og ulempene med dette Bitcoin-handelsverktøyet. Nå kan du ta en informert beslutning om det er det riktige valget for deg.

Korleis starte handel med Binance

Å starte reisen din med Binance som handelsplattform for kryptovaluta er en enkel og rett frem prosess. Her er en trinn-for-trinn guide til hvordan du kommer i gang:

 1. Trinn 1: Registrer en konto For å komme i gang, gå til Binance-nettstedet og registrer en konto ved å oppgi e-postadressen din, fullt navn og telefonnummer. Du må også opprette et brukernavn og passord, som blir dine påloggingsopplysninger for Binance når du får tilgang til nettstedet.
 2. Trinn 2: Verifiser kontoen din Når kontoen din er opprettet, finn profilikonet og velg verifiseringsalternativet. For å sette inn fiatvaluta er dette trinnet nødvendig for å fullføre. Binance vil be om et foto-ID som passkopi, ID-kort eller førerkort, og et livsbilde av deg selv. Når Binance har verifisert kontoen din, kan du begynne å sette inn fiatvaluta.
 3. Trinn 3: Sett inn midler For å sette inn midler, gå til alternativet Wallet og velg Fiat & Spot. Her kan du få tilgang til innskuddsalternativer som kreditt- og debetkort. Binance vil også gi deg bankkontodetaljer og en transaksjons-ID.
 4. Trinn 4: Søk og kjøp kryptovaluta For å kjøpe kryptovaluta, klikk på handelssymbolet “Spot” under handel og søk etter foretrukket krypto. Oppgi beløpet du ønsker å investere og bekreft transaksjonen.

Det var det! Med desse enkle stega er du no klar til å byrje å handle og kjøpe kryptovaluta på Binance. Mens du navigerer gjennom plattforma, nøl ikkje med å nytte deg av ressursane som er tilgjengelege, inkludert Binance Academy, kundestøtte og meir, for å sikre ein vellukka og gledesfylt handelsoppleving.

Korleis det fungerer

Åh, verdenen av kryptovalutahandel kan være ganske skremmende, men Binance er her for å forenkle prosessen. Den fungerer som både en kryptobørs og en nettbasert lommebok, noe som gjør den til et sted å gå for alle dine handelsbehov. På børsen kan du kjøpe og selge over 130 ulike alternative kryptovalutaer, med muligheten til å bruke avanserte eller mellomliggende handelsverktøy for å hjelpe deg med å analysere markedet. Samtidig lar den nettbaserte lommeboken deg holde oversikt over saldoen din og foreta overføringer enkelt.

Medan Binance er brukarvenleg, er det viktig å hugse at handel med kryptovaluta har sine eigne utfordringar. Binance tilbyr ikkje utdanningsverktøy for handlarar, så dei som er nye i dette spelet kan ønskje å forske sjølve for å lære raskt. Men med Binance si forenklede plattform vil du handla som ein proff på kort tid.

Bitcoin

Bitcoin

$43,690.47

BTC 4.45%

NEO

NEO

$12.01

NEO 0.89%

Ethereum

Ethereum

$2,276.26

ETH 2.03%

Register with Bitcoin Lifestyle today and use the free trial version.

Korleis bruke Binance, beste måtar å handle

Når vi begynner med Binance, er det viktig å merke seg at verktøyet tilbyr både en kryptobørs og en nettbasert lommebok. For å få mest mulig ut av opplevelsen, er det noen beste praksiser å ha i tankene:

 1. Verifiser kontoen din – Før du setter inn penger, må du verifisere kontoen din for å sikre en sømløs opplevelse ved innskudd og uttak av fiat-valuta.
 2. Vær oppmerksom på handelsgebyrer – Binance har ulike gebyrer for handel, innskudd, uttak og administrasjon. Sørg for å gjennomgå disse gebyrene før du gjør noen transaksjoner.
 3. Bli kjent med plattformen – Selv om nettstedet er enkelt å bruke, er det fortsatt viktig å bli kjent med plattformen og dens funksjoner, spesielt hvis du er ny innen handel.
 4. Velg betalingsmetode klokt – Når du setter inn midler, bør du vurdere å bruke en betalingsmetode som passer best for deg, enten det er via kreditt- og debetkort eller bankoverføring.
 5. Hold øye med markedstrender – Før du foretar noen handler, sørg for å sjekke markedstrendene og gjøre en markedsanalyse for å ta informerte beslutninger.
 6. Benytt deg av demokontoen – Binance tilbyr en gratis demokonto for brukere å teste plattformen og få en følelse av handelsprosessen. Benytt deg av denne muligheten til å bli kjent med plattformen før du gjør noen reelle handler.
 7. Ta ut midler forsiktig – Når du tar ut midler, sørg for å dobbeltsjekke beløpet og betalingsmetoden før du bekrefter transaksjonen.

Ved å følge desse beste praksisane, vil du kunne dra nytte av opplevelsen din med Binance og lukkast med handel og styring av kryptovalutaene dine.

Binance spørsmål og svar

Er Binance pålitelig?

Ja, Binance er en kjent og mye brukt plattform for handel med kryptovaluta, og de har tatt skritt for å sikre brukernes informasjon og verdier i handelssfæren.

Er Binance bra for investering?

Ja, Binance tilbyr et stort utvalg av forskjellige kryptovalutaer for brukerne å investere i, inkludert alternative valutaer, stabile valutaer og mer.

Kan du bruke Binance i USA?

Ja, Binance er tilgjengelig i USA, men det finnes noen stater der den ikke er tilgjengelig.

Hva er bedre, Coinbase eller Binance?

Både Binance og Coinbase er populære kryptobørser, men Binance tilbyr flere eiendeler og lavere avgifter på handler.

Er Binance bedre enn eToro?

Det avhenger av hva du leter etter i en kryptobørs. eToro tilbyr forskjellige funksjoner som smarte porteføljer og kopiering av handler.

Kan jeg kjøpe krypto med et kredittkort på Binance?

Ja, Binance godtar kredittkortbetalinger som innskuddsmetode.

Tar Binance gebyrer for å sette inn midler på kontoen min?

Nei, alle innskudd til en Binance-konto er gratis.

Trenger jeg verifisering for å kjøpe kryptovaluta på Binance?

Nei, du kan kjøpe opptil 2BTC uten verifisering, men du må verifisere kontoen din hvis du ønsker å kjøpe mer.

Kan jeg flytte myntene mine til en personlig lommebok når jeg kjøper dem på Binance?

Ja, Binance støtter flere typer frakoblede lommebøker som du kan bruke til å lagre myntene dine.

Binance Dom

Det er ingen hemmelighet at kryptomarkedet kan være en vill tur, men med Binance har du en erfaren trader på din side. Denne plattformen har raskt blitt en av de største og mest respekterte kryptobørsene i verden, og med god grunn. Binance tilbyr et omfattende utvalg av produkter og verktøy, noe som gjør det til et ideelt valg for brukere på alle ferdighetsnivåer, fra nybegynnere til erfarne tradere.

Med sin forpliktelse til åpenhet og profesjonalitet har Binance satt i verk en rekke sikkerhetsprotokoller for å sikre brukernes personvern og beskyttelse. Plattformen tilbyr også en digital lommebok for brukerne å lagre sine kryptovalutaer og administrere handel på børsen. Og med muligheten til å handle over 130 alternative kryptovalutaer gir Binance brukerne tilgang til et bredt utvalg av kryptovalutaer å investere i.

Så, kva gjer Binance unik frå andre børser? For det første tilbyr dei låge handelsgebyr, fleire marknadar og ordretypar, og omfattande forskingsalternativ for handelsmennene sine avgjersler. Og med kunngjeringa om planar om å tilby fiat-handel i framtida, plasserer Binance seg sjølv som ein ein-stop-shop for alt som har med krypto å gjera.

Generelt sett, hvis du leter etter en plattform som tilbyr et bredt utvalg av kryptovalutaer, lave gebyrer og en mengde ressurser, er Binance børsen for deg. Med et fokus på sikkerhet og en vellykket historie, er Binance en plattform du kan stole på for å navigere det spennende og stadig skiftende kryptomarkedet.

Register with Binance today and use the free trial verion.
Robert Wilson
Robert Wilson author
Ad Disclosure

To sign up for a free trial and test the software for yourself, follow the link below

Visit site & Sign up
 • About ·
 • FAQ ·
 • Terms ·
 • Privacy and Cookies ·