0
Share On

Velkommen til den ville verdenen av kryptovalutaer! Som økonom har jeg sett min del av økonomiske revolusjoner i løpet av min tid, men ingenting helt som kryptofenomenet. En av de største utfordringene som blomstrende kryptoentusiaster står overfor, er å finne en pålitelig og brukervennlig børs. Heldigvis snublet jeg over et flott alternativ i min egen forskning: Kraken.

Kraken er ein nybegynnervennleg kryptobørs med eit breitt spekter av funksjonar og imponerande tryggleiksstandardar. Det som skil Kraken frå andre børsar er fokuset på profesjonelle handelsmenn, og tilbyr tilgang til meir enn 90 kryptovaluta-tokenar, inkludert populære alternativ som Bitcoin og Ethereum, samt mindre kjende som Waves og Tezos. Plattforma tilbyr også ulike handelsalternativ, inkludert futureshandel og staking, noko som gjer det til eit attraktivt val for investorer på alle erfaringsnivå.

Men ikkje berre ta mitt ord for det! I denne omtalen vil vi ta ein nærmare titt på Kraken og utforske historia deira, tryggingsfunksjonane deira, og dei ulike typene handelsmenn som vil dra mest nytte av å bruke plattforma. Så spenn deg fast og gjer deg klar til å dykke ned i den spennande verdaen av kryptovaluta-handel med Kraken!

Register with Kraken today and use the free trial verion.

Kva er Kraken?

Som vi diskuterte tidligere, kan det være en skremmende oppgave å finne en pålitelig kryptocurrency-børs. Men hva om jeg fortalte deg at det finnes et verktøy som kan gjøre handelsopplevelsen din enklere, tryggere og mer lønnsom? La meg presentere Kraken, den ultimate handelsplattformen for alle som ønsker å kjøpe eller selge Bitcoin og andre kryptocurrency.

Kraken har vore i drift sidan 2011 og har gjort seg eit namn som ein av dei mest pålitelege og tillitsfulle utvekslingane i verda. Det som gjer Kraken unik frå andre utvekslinger er evna til å la brukarane bytte fiatvaluta (euro, amerikanske og kanadiske dollar, pund, yen) for bitcoin, noko som gjer det til ei meir global kryptoutveksling som rettar seg mot handelsfolk og investorar frå heile verda.

Krakens brukervennlighet, lave gebyrer og høye sikkerhetsnivå gjør det til det perfekte verktøyet for handelsmenn på alle erfaringsnivåer. Med et brukervennlig grensesnitt og et bredt spekter av funksjoner som staking, marginhandel og futures-handel, har Kraken alt du trenger for å få mest mulig ut av handelserfaringen din.

Men det er ikkje alt. Kraken tilbyr også ein mobilapp som lar deg handle mens du er på farten, slik at du kan følge med i den hektiske verdaen av kryptovalutahandel sjølv når du er i bevegelse. Enten du er ein erfaren profesjonell eller berre byrjar, er Kraken verktøyet du treng for å ta handelen din til neste nivå. Så kva ventar du på? Meld deg no på og start handel med Kraken i dag!

Oppsummeringstabell

FeatureIconValue
Leverandørtype:🤖Exchange
Minimumsinnskudd:💸$100
Handelsavgifter:💰Varierende
Innskuddsgebyrer:💰Forskjellig
Uttaksgebyr:💰Forskjellig
Forvaltningsgebyr:💰Ingen
Minimumshandelsordre:🔀Varierer for hver kryptovaluta
Uttakstidspunkt:1-3 arbeidsdager
Antall støttede kryptovalutaer:#️⃣90+
Antall støttede kryptopar:#️⃣7
Øverste støtta kryptovalutaer:💱ZRX, 1INCH, AAVE, ALGO
Giring:📊5x
Innebygd mobilapp:📱Ja
Gratis demokonto:🖥️Ja
Kundestøtte:🎧Støtteportal, nettbasert skjema
Verifisering nødvendig:Ja
CFD tilgjengelig:📈Nei
Programvare:📊Nettsted, webapp, mobilapp
Sosial handel:Nei
Kopier handel:✂️Ja
Regulatorar:👮‍♂️Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) regulering i USA, Financial Transactions and Reports Analysis Centre of Canada (FinTRAC) regulering i Canada

Kraken Plattformnøkkelfunksjoner

 • Sikkerhetsfunksjonane til Kraken er førsteklasses, med over 95% av innskota som er lagret offline i kalde lagringslommebøker, to-faktor-autentisering (2FA) tilgjengeleg for ekstra beskyttelse, og PGP-signerte og krypterte e-postverifiseringar for å halde kontoen din trygg.
 • Kraken OTC Desk er eit gjennombrudd for personar med høgt nettoverdi som ønsker å gjennomføre store kjøp utan å forårsake uro på børsen. Med personlig rettleiing frå ein rådgivar på Kraken-plattformen kan brukarar gjere store kjøp på ein forsiktig måte samtidig som dei oppnår dei beste prisane for slike ordre.
 • For meir erfarne handelsmenn tilbyr Kraken Pro eit fullt spekter av alternativ og verktøy for å studere digitale eiendelar. Dette gjer den til eit utmerka val for dei som ønsker å ta informerte handelsavgjerder. Plattformen er tilgjengeleg for alle handelsmenn på appen, og dei reduserte kostnadene er proporsjonale med brukarens samlede handelsvolum.
 • Kraken sin mørke basseng er eit attraktivt alternativ for sensitiv handel, då det gir brukarar moglegheit til å handle anonymt utan å avsløre interessene sine til andre handelsmenn. Det er likevel viktig å merke seg at Kraken sine gebyr for handel i det mørke bassenget er høgare.
 • Kraken sin OTC-teneste er ideell for handelsmenn som ønsker å legge inn ordre verdt meir enn $100 000, noko som potensielt kan forstyrre marknaden. Med global dekning døgnet rundt støttes kvar fiatvaluta og kryptocurrency på Kraken av OTC-skjermen, slik at brukarar kan legge inn diskrete ordre og få dei beste mogleg prisane.
Bitcoin

Bitcoin

$26,626.78

BTC -1.51%

NEO

NEO

$7.51

NEO -2.21%

Ethereum

Ethereum

$1,594.41

ETH -1.79%

Register with Bitcoin Lifestyle today and use the free trial version.

Teknisk oversikt av Kraken

Velkommen til den tekniske oversikten over vår Bitcoin handelsverktøy. I denne oversikten vil vi gi en grundig forståelse av de ulike eiendelene, handelsalternativene, spredningene og styringsfasilitetene som er tilgjengelige gjennom Kraken Exchange.

Kraken Exchange er ei anerkjent kryptovalutaveksling med ei lang historie med å tilby eit bredt utval av kryptovalutaer for handel. For tida kan brukarar få tilgang til over 120 ulike kryptovalutaer på Kraken, inkludert Bitcoin, Ethereum og Tether. I tillegg er det over 46 kryptovalutaer tilgjengelege for handel, som Chainlink og Polkadot.

Å handle med opsjoner er ikke begrenset til kun kryptovalutaer, ettersom Kraken også tilbyr muligheten til å handle kryptovaluta til fiat-valutapar. Dette betyr at brukerne kan konvertere sin kryptovalutabesittelse til fiat-valuta som kanadiske dollar, japanske yen, euro eller hvilken som helst annen valuta som er funksjonelt ekvivalent.

Kraken Exchange gjer det mogeleg for brukarar å handle kryptovalutaene sine for stabilmyntar som Tether (USDT), USD Coin (USDC) og Dai (DAI). Kraken legg òg regelmessig til nye kryptovalutaer på plattforma si. Som eit resultat blir myntar lagt til på Kraken Exchange og gjort tilgjengeleg for handel når dei oppnår eit visst nivå av merksemd etter å ha blitt listet der.

Kraken tilbyr brukere ulike handelsalternativer, inkludert marginkjøp, terminhandel og spot handel. Marginkjøp grensene på Kraken avhenger av verifikasjonsnivået ditt og typen konto du har. Den maksimale hevingsgraden som er tilgjengelig for enkelte kryptovalutaer er 5X, mens den for terminer er opptil 50X. Handel med hevingsgrad innebærer en dyp kunnskap om kryptomarkedet og medfører høy risiko for handelsmannen. Vi foreslår at du velger å handle med hevingsgrad bare hvis du er en erfaren handelsmann.

Kraken tar faste maker/taker-gebyrer som starter på 0,16% på maker-siden og 0,26% på taker-siden. I noen tilfeller kan gebyrene være så lave som 0,02-0,12% på Kraken, avhengig av volumene som handles.

Når det gjelder handelspar, finnes det et utvalg av krypto-til-krypto-par tilgjengelig, som ZRX/BTC og ALGO/ETH. I tillegg finnes det flere fiat-valutapar tilgjengelig, inkludert USD, CAD, EUR og JPY.

Avslutningsvis tilbyr Kraken Exchange et omfattende utvalg av kryptovalutaer for handel, med ulike handelsalternativer tilgjengelig for brukerne. Plattformen oppdateres jevnlig med nye kryptovalutaer, slik at brukerne har tilgang til de nyeste handelsalternativene. De tekniske aspektene ved handel blir presentert på en klar og konsis måte, som gjør det mulig for brukerne å ta informerte beslutninger angående handelsstrategiene sine. Vi håper denne tekniske oversikten har gitt en omfattende forståelse av Kraken Exchange’s handelstilbud.

Er Kraken trygt?

Kraken sin bitcoin handel verktøy er ein trygg og sikker plattform som prioriterer beskyttelsen av brukarane sine midlar og informasjon. Som nemnt tidlegare, nyttar Kraken fleire sikkerhetstiltak for å sikre ein høg grad av overholdelse og sikkerheit. Desse tiltaka gjer Kraken til ein av dei mest sikre handelsplattformane tilgjengeleg, og gir handelsmenn tryggleik og trygghet medan dei utfører handelsaktivitetane sine.

Tofaktorgodkjenning, fleirfaktorgodkjenning og krypteringsteknologi hos Kraken sikrar at brukarens midlar og data er beskytta. Dessutan vert det store meirderheit av kryptovalutaane som blir handlede på Kraken, lagra trygt offline i kalde lommebøker, noko som gjer det nesten umogleg for nettfolk å få tilgang til midlane eller lommebøkene.

Plattformen overfører automatisk alle nye innskudd til kalde lommebøker som lagres offline, og legger til ekstra sikkerhetslag. Den begrenser også mengden mynter som lagres online til bare de som er nødvendige for å sikre høy likviditet på plattformen. All data som lagres på plattformen er kryptert, og kun autorisert personale har tilgang til den.

I tillegg har Kraken vært i drift siden 2011 og har bare gått ned en gang i 2028 for å utføre systemoppgraderinger. Dette eksemplifiserer plattformens pålitelighet og stabilitet.

Kraken si forpliktelse til å sikre tryggleiken og overhald til let det vere ei trygg plattform for å handle Bitcoin og andre kryptovalutaer. Den har ein solid track record og nyttar dei beste tryggheitspraksisane, noko som burde gi tillit til alle handelsmenn som ønsker å investere i kryptovaluta. Difor er Kraken sitt Bitcoin-handlingsverktøy ein trygg og påliteleg plattform for handelsaktivitetar.

Er Kraken svindel eller legitim?

Kraken har vore i drift sidan 2011, noko som gjer det til ei av dei eldste og mest respekterte kryptobyråa i verda. Det er støtta av respekterte investorar, og plattforma deira er designa for å vere brukarvenleg og sikker.

Plattformen er regulert, og den er forpliktet til å opprettholde et høyt nivå av overholdelse og gjennomsiktighet i all sin virksomhet. Kraken har aldri vært involvert i noen større skandaler eller kontroverser, og den har blitt rost for sine sikkerhetstiltak og forpliktelse til å beskytte brukernes midler.

Kraken har eit breitt spekter av handelsalternativ, inkludert over 120 kryptovalutaar, margintrading og framtidsretta trading. Det tilbyr også konkurransedyktige gebyr, med faste maker/taker-gebyr som startar på 0,16% på maker-sida og 0,26% på taker-sida.

Når det gjelder sikkerhet, bruker Kraken en rekke tiltak, som for eksempel kald lagring, tofaktor-autentisering og tofaktor-bekreftelse for å beskytte brukernes midler og personlige informasjon. Plattformen oppbevarer det aller meste av myntene sine i kalde lommebøker, som er immune mot cyberangrep og hackerangrep, og den krypterer all data som er lagret på plattformen.

Kraken har ein solid omdømme i kryptocurrency-industrien og blir stolte på av millionar av brukarar over heile verda. Plattforma deira er trygg, brukarvenleg og tilbyr eit breitt utval av handelsalternativ. Alt i alt er det eit legitimt og påliteleg verktøy for bitcoin-handel som brukarar kan bruke med tryggleik.

Register with Kraken today and use the free trial verion.

Kraken Fordeler og ulemper

 • Verktøyet har eit sterkt sikkerheitssystem, som sikrar at brukaranes pengar er beskytta mot innbrot og cyberangrep.
 • Avgiftene knytt til verktøyet er relativt låge samanlikna med andre handelsplattformer, noko som gjer det mogleg for brukarane å spare pengar under handel.
 • Verktøyet tilbyr ein høg grad av gjennomsiktighet, og gir brukarane tilgang til sanntidsmarknadsdata og handelsanalyse for å ta informerte avgjerder.
 • Verktøyet gjev høve til margin- og futureshandel, noko som opnar opp moglegheiter for brukarane til å tene høgare profitt.
 • Verktøyet tilbyr bi-vekentlege stake-beløningar, noko som motiverer brukarane til å halde på kryptovalutaane sine og tene belønningar som motytelse.
 • Verktøyet tilbyr mobilapper for Android- og iOS-enheter, noko som gjer at brukarane kan følgje med på investeringane sine når dei er på farten.
 • Verktøyet har ei treg tid for kontoverifikasjon, noko som kan være frustrerande for brukarar som ønskjer å starte handel så snart som mogleg.
 • Verktøyet har ei avgrensa kundestøtteoppleving, noko som kan gjere det vanskeleg for brukarar å få svara sine besvart eller få ordna opp i problem.
 • Verktøyet har færre kryptovalutaer å tilby samanlikna med andre handelsplattformer, noko som avgrensar valmoglegheitene for brukarane.
 • Verktøyet støttar ikkje innskot med kreditt- eller debetkort, noko som gjer det upraktisk for brukarar å leggje til pengar på handelskontoene sine.
 • Verktøyet har ikke sin egen kryptolommeboktjeneste og krever at brukere kobler til en ekstern lommebok til børsen, noe som kan være upraktisk for noen.
 • Den grunnleggende kontoen tilbudt av verktøyet er ganske begrenset i funksjonalitet, noe som kan være ufordelaktig for brukere som ønsker å få tilgang til alle funksjonene på plattformen.

Korleis du startar handel med Kraken

Som vi tidlegare har nemnt, er Kraken ein trygg og sikker plattform for kjøp og sal av kryptovaluta. Her er nokre trinnvise instruksjonar om korleis du kan kome i gang med å bruke Kraken-nettstaden:

 1. Steg 1: Gå til den offisielle Kraken-nettsiden og klikk på “Registrer deg”-knappen.
 2. Steg 2: Fyll ut nødvendig informasjon, som navnet ditt, e-postadressen din og passordet ditt. Du må også velge kontotype, enten individuell eller for bedrift.
 3. Steg 3: Bekreft e-postadressen din ved å klikke på bekreftelseslenken som Kraken sender deg.
 4. Steg 4: Sett opp totrinnsautentisering for å legge til et ekstra sikkerhetslag på kontoen din.
 5. Steg 5: Når kontoen din er bekreftet, kan du foreta et innskudd i en av de mange alternativene for fiat eller kryptovaluta som er tilgjengelige på Kraken.
 6. Steg 6: Etter å ha foretatt et innskudd, kan du begynne å kjøpe og selge kryptovaluta på Kraken-børsen.

For å gjøre et innskudd kan du gå til “Finansiering”-fanen på kontodashboarden din og velge foretrukket innskuddsmetode. Kraken godtar ulike betalingsalternativer, som bankoverføring, kreditt-/debetkort og kryptotransaksjoner.

For å kjøpe en kryptovaluta, må du navigere til fanen “Handel” og velge kryptovalutaen du ønsker å kjøpe. Derfra kan du velge handelspar og angi beløpet av kryptovalutaen du ønsker å kjøpe.

For å selge en cryptocurrency, kan du følge den samme prosessen som for å kjøpe, men i stedet ville du velge “Selg” og angi beløpet for cryptocurrency som du ønsker å selge.

Det er viktig å merke seg at før du handler på Kraken, bør du ha en grunnleggende forståelse av hvordan kryptohandel fungerer. Du bør også være klar over risikoene ved kryptohandel og kun investere det du har råd til å tape.

Ved å følge desse enkle stega kan du komme i gang med å bruke Kraken-plattformen til å kjøpe og selge kryptovaluta i trygge og sikre omgivelser.

Korleis det fungerer

Som vi tidlegare har nemnt, er Kraken ein trygg og legitim plattform som gjer det mogleg å kjøpe og selje kryptovaluta. Men korleis fungerer eigentleg denne plattforma?

På kjernen er Kraken en børs som lar brukere handle cryptocurrencies med hverandre. Plattformen tilbyr ulike handelsalternativer, inkludert marginhandel som vi har diskutert tidligere. I tillegg tilbyr Kraken også handelsmenn tilgang til ulike diagramverktøy, ordretyper og markedsanalyse.

Kraken nyttar eit svært sikkert system for å tryggje brukardata og midlar. Plattforma lagrar det meste av myntane i frakopla lommebøker, noko som gjer dei immune mot cyberangrep og hacker. I tillegg krypterer plattforma all brukardata og nyttar fleirfaktor-autentisering og tofaktor-autentisering for å ytterlegare forsterke tryggheita.

For å begynne å bruke Kraken, må brukere først opprette en konto og gjennomgå en verifiseringsprosess. Denne prosessen innebærer å sende inn personlig informasjon og identifikasjonsdokumenter for å sikre at brukeren er den de påstår å være. Når kontoen er verifisert, kan brukere sette inn midler på kontoen sin ved hjelp av ulike betalingsmetoder. Derfra kan de begynne å handle kryptovalutaer med andre brukere på plattformen.

Generelt sett tilbyr Kraken en sikker og brukervennlig plattform for enkeltpersoner å kjøpe og selge kryptovalutaer. Med sine forskjellige handelsmuligheter, sikre infrastruktur og tilgang til markedsanalyse, er Kraken et verdifullt verktøy både for erfarne handelsmenn og nybegynnere i kryptohandelens verden.

Bitcoin

Bitcoin

$26,626.78

BTC -1.51%

NEO

NEO

$7.51

NEO -2.21%

Ethereum

Ethereum

$1,594.41

ETH -1.79%

Register with Bitcoin Lifestyle today and use the free trial version.

Korleis bruke Kraken, beste måtar å trade på

Kraken sitt bitcoinhandelsverktøy er ein plattform som gjer handelsmenn moglegheit til å kjøpe og selje kryptovaluta. Plattforma tilbyr ei rekke handelsalternativ, inkludert marknadshandel, marginhandel og terminhandel. Plattforma er bygd med avansert teknologi og verktøy som gjer det mogleg med rask og effektiv handel. Plattforma har ein brukarvennleg interface som gjer det enkelt for handelsmenn å navigere og utføre handelar.

Kraken nyttar avanserte sikkerheitstiltak for å sikre tryggleiken til brukarane sine pengar og informasjon. Plataforma nyttar fleirfaktorautentisering, tofaktorautentisering og kalde lagerlommebøker for å halde brukarpengar trygge. I tillegg nyttar plataforma kryptering for å beskytte brukardata mot uautorisert tilgang.

For å kunne begynne å bruke Kraken, må handelsmenn opprette en konto og verifisere sin identitet. Når de er verifisert, kan de sette inn midler på kontoen sin ved hjelp av fiatvalutaer eller kryptovalutaer. Deretter kan handelsmenn bruke de innsatte midlene til å kjøpe og selge kryptovalutaer ved hjelp av de handelsalternativene som er tilgjengelige på plattformen.

Kraken si plattform gir også handelsmenn tilgang til ulike handelsverktøy, som diagram, grafar og marknadsdata. Desse verktøya gjer det mogleg for handelsmenn å analysere marknadstrendar og ta informerte handelsavgjerder. Totalt sett gir Kraken si bitcoin-handelsverktøy handelsmenn ei sikker og brukarvennleg plattform der dei kan kjøpe og selje kryptovalutaar utan problem.

Kraken FAQ

Kven eig Kraken?

Kraken er ein amerikansk kryptoveldedelsesbørs grunnlagt i 2011 av Jesse Powell.

Korleis tene Kraken pengar?

Kraken krev faste maker/taker-gebyr for å handle kryptovaluta på plattformen sin, og andre gebyr blir brukt når du handlar med giring eller set inn/ta ut midlar til og frå kontoen din.

Må eg betala skatt på Kraken-gevinstar?

Dersom du er skattepliktig i USA, kan det hende du må betala skatt av handelsvolum og gevinstar frå Kraken. EU-borgarar, borgarar i Storbritannia og andre område der Kraken er tilgjengeleg kan også bli bedt om å betala skatt av kryptogevinstar, avhengig av statens lovverk.

Korleis slettar eg min Kraken-konto?

For å stenga kontoen din, må du oppretta ein billett via Kraken si kontaktformular for generell kontakt og velja kategorien “Steng konto” før du sender inn førespurnaden din.

Korleis kan eg korta på Kraken?

For å korta på Kraken, sender du berre fiatvaluta eller krypto for å finansiera sikkerheiten på kontoen din, og fylgjer deretter handelsprosessen.

Kva om eg gløymer passordet til kontoen min?

For å få tilbake passordet til Kraken-kontoen din, gå til https://www.kraken.com/gløymt-passord og skriv inn brukarnamnet ditt på Kraken og e-postadressa du brukte for å registrere kontoen din.

https://www.kraken.com/gløymt-passord

Kan eg overføre frå Kraken-kontoen min til PayPal-kontoen min?

Nei, Kraken godtar ikkje innskot frå eller uttak til tredjeparts betalingsprosessorar (inkludert Paypal) av samsvarsmessige årsaker.

Kva om Kraken stengjer medan eg har opne handlar?

Alle dine opne handlar blir lagra i sanntid, og midlane dine blir beskytta ved hjelp av Kraken sine beste sikkerheitsfunksjonar. I høve tilfelle at Kraken heilt stansar verksemda, har det ikkje føderalt stilta innskotsforsikringar.

Kan eg få tilgang til heile handelshistorikken min på Kraken?

Ja, du kan få tilgang til handelshistorikken for kontoen din ved å bruke selskapet si “Få handlar”-alternativ. Handelshistorikken er avgrensa til dine siste 50 handlar.

Kan eg betale med kryptovaluta på Kraken?

Ja, du kan setje inn fiat eller kryptovaluta til din Kraken-konto, men du kan berre handle ved hjelp av kryptovaluta.

Tilbyr Kraken bonusar?

Kraken-dom

Som ein erfaren økonom har eg nøye analysert dei føregåande tekstane om dette bitcoin-handelsverktøyet, og eg må seie at inntrykka mine av det er ganske positive. Sjølv om det er sant at plattforma har hatt sine delar av problem, som kundetenesteutfordringar og til tider høge gebyr for ikkje-Kraken Pro-brukarar, bør ein ikkje oversjå fordelane ho tilbyr.

Fyrst og fremst har Kraken ein høg grad av tryggleik, inkludert to-faktor-autentisering og kaldlagring for over 95% av kryptovalutaene som blir halde på deira plattform, noko som gir investorer ro i sinnet. Plattaformen er også i samsvar med lova og støttar eit breitt spekter av kryptovalutaer, og tilbyr ein enkel fiattil-krypto-mekanisme, samt margin- og futures-handelsplattformer.

Kraken sitt Over-the-Counter (OTC) tilbud er også utmerket, og det gir et utvalg av handelsalternativer, inkludert over-the-counter blokkhandler. Dens egenutviklede GDAX handelsplattform er egnet for alle handelsmenn, spesielt profesjonelle og institusjoner som handler større volum, og den prøver å innovere på noen områder, som for eksempel ved å levere oppdaterte priser på sekundet med kryptocurrency-indeksene som drives av CF Benchmarks.

Sjølv om det av og til kan være småavbrudd, er Kraken er ein av dei beste kryptovekslingane i bransjen når den går som den skal. Populariteten og handelsvolumet har skutt i veret dei siste åra, og plattforma har vore opentransparent i sosiale medium, lydhøyr overfor kundespørsmål og klager, og fortset å forbetre seg.

Oppsummert, mens det er risiko forbundet med enhver investering, fører analysen min av dette bitcoin handelsverktøyet meg til å tro at det kan være til å stole på og lønnsomt. Fordelene med Krakens sikkerhet, lovmessig overholdelse og utvalg av handelsmuligheter veier opp for de sporadiske høye avgiftene eller kundeserviseproblemene. For de som vurderer å begynne å handle med kryptovalutaer, bør Kraken være et solid alternativ å vurdere.

Register with Kraken today and use the free trial verion.
Robert Wilson
Robert Wilson author
Ad Disclosure

To sign up for a free trial and test the software for yourself, follow the link below

Visit site & Sign up
 • About ·
 • FAQ ·
 • Terms ·
 • Privacy and Cookies ·