4.8
Share On

I den stadig skiftande verda av digitale valutaer, der formuer blir skapte og tapt over natta, er det ikkje rart at investorer søker verktøy som kan forenkle prosessen og forbetre handelserfaringa deira. Som ein økonom med eit skarpt blikk for innovasjon, har eg snubla over ei plattform som har gjort ganske inntrykk i kryptovalutamarknaden. Damer og herrar, presenterer eg for dykk – Coinbase, ein førande kryptovalutabørs som har erobra hjartane til over 20 millionar brukarar.

Coinbase, ein børs som starta si reise i 2012, har etablert seg som ein frontløpar i kryptoverda, med ein imponerande tryggheitsrekord og ei mengd funksjonar som tek omsyn til både nybyrjarar og erfarne handelsfolk.

Med eit brukarvennleg grensesnitt og ei veksande liste over støtta myntar, har denne plattforma med base i San Francisco klart å stå høgt i konkurransen, til og med å lansere ein IPO og kjøre Superbowl-reklamar. Så, kjære lesar, tillat meg å ta deg med på ei reise gjennom detaljane i Coinbase, der vi utforskar funksjonane, avgiftene, fordelane og alt ein kryptovaluta-investor eller trader treng å vite om denne fantastiske plattforma.

Register with Coinbase today and use the free trial verion.

Kva er Coinbase?

Vidare i vår utforsking av Coinbase-verda, denne kryptovalutavekslingen som vart etablert berre tre år etter oppstarten av Bitcoin i 2009, har raskt vekse seg til å bli ein global leiar innan sektoren. Med ei brei variasjon av kryptovalutaar ved fingertuppene, inkludert (men ikkje berre) Bitcoin, Ethereum, Cardano, Solana og den stadig populære Dogecoin, gir Coinbase aktive brukarar høvet til å handle med over 1 000 ulike digitale verdiar.

Men Coinbase stoppar ikkje der; dei koplar også på behova til bedrifter og institusjonar med ein B2B-komponent til tenesteutvalet sitt. For dei verksemdene som ønsker å dykke djupare inn i kryptoverda, tilbyr Coinbase ei rekkje investeringsalternativ, som lagring av kryptoaktiva, handelstenester og ein mengde liknande tenester.

Per tidspunktet for denne gjennomgangen har denne berømte plattformen en imponerende liste med 85 millioner verifiserte detaljhandelsbrukere, 10 000 institusjonelle brukere og 185 000 økosystempartnere over hele verden. Coinbase sin meteoriske oppgang har heller ikke gått ubemerket hen av aksjemarkedet, ettersom den har den sjeldne æren av å være den eneste større kryptobørsen som er offentlig notert. Faktisk gikk Coinbase offentlig ved direkte notering på NASDAQ-børsen og surfet på bølgen av kryptomarkedets oppgang som fulgte etter den globale pandemien.

Så der har du det, kjernen av Coinbase oppsummert – et allsidig og kraftig verktøy for kryptohandel som tilfredsstiller en mangfoldig brukergruppe, fra enkeltpersoner og småhandlere til store institusjoner som ønsker å utvide horisonten sin i det stadig voksende universet av digitale valutaer.

Sammendragstabell

💼 LeverandørtypeUtveksling
💸 Minimumsinnskudd$2
💰 HandelsgebyrerVarierte
💰 InnskuddsgebyrerVarierte
💰 UttaksgebyrerVarierte
💰 ForvaltningsgebyrerNei
🔀 Minimum Trade Order$2
⌛ Tidspunkt for UttakOpptil 24 timer
#️⃣ Antall Støttede Kryptovalutaer130+
#️⃣ Antall Støttede Kryptopar400+
💱 Topp støttede KryptovalutaerBTC, ETH, SHIB, MATIC, SOL
📊 GiringIngen
📱 MobilappJa
🖥️ Gratis demo-kontoNei
🎧 KundestøtteE-post, Twitter, Telefon
✅ Bekreftelse påkrevdKYC
📈 CFD tilgjengeligNei
📊 ProgramvareNettsted, webapp, mobilapp
⚽ Sosial handelNei
✂️ KopihandelNei
👮‍♂️ TilsynsorganRegulert innenfor USA og andre støttende land. Det overholder The Bank Secrecy Act, USA Patriot Act, og er registrert som et pengeoverføringstjenestebedrift hos FinCen

Hovudtrekk ved Coinbase-plattformen

 1. Kompatibilitet på fleire enheter: Bitcoin Lifestyle-plattformen kan nås frå din datamaskin eller mobiltelefon, så du kan halde eit auge med handlene dine frå kvar som helst med tilgang til internett. Du kan til og med handle medan du ligg på sofaen i pysjamas. Snakk om bekvemmelighet!
 2. Demo-konto: Med demo-konto-funksjonen kan du teste plattformens strategiar og implementere dei i reelle marknadsmiljø utan risiko for ekte kapital. Det er som ein virtuell leikeplass for handelsfolk.
 3. Null ekstra gebyr: Plattformen hevdar å være heilt gratis å handle med, med berre eit minimumsinnskot på 250 dollar. Ingen skjulte kostnader, ingen lurvete abonnement. Berre rett fram handel.
 4. Adaptiv AI-læring: Bitcoin Lifestyle tilbyr brukarane krypto-opplæring og teknisk analyse for å hjelpe dei med å bli meir bevisste på handel og marknader. Tenk på det som å ha din eigen personlege krypto-tutor.
 5. Auto Trade-funksjon: Auto Trade-funksjonen er ein game changer, som lar brukarar handle kryptovalutaer når som helst på dagen, sjølv om dei har null kunnskap om det. Og med garantien om høge avkastningar på kvar handel, er det som å ha ein magisk penge-lagingsmaskin.
 6. Utbetalinger: Bitcoin Lifestyle gjer det superenkelt å ta ut profitt frå handelsplattformen, med utbetalinger som tar opp til 24 timar etter initiering. Det er som ein digital minibank for inntektene dine.
 7. Verifiseringssystem: Verifiseringssystemet sørger for at brukarar bekreftar identiteten sin før dei er aktive med bitcoin-handel, for å hindre at uønskte brukarar får tilgang til kontoen deira. Tryggleik først, mine vener.
 8. Innskot og uttak: Innskot og uttak er ein leik, med uttak som blir gjennomført på under 24 timar, uavhengig av brukarens banks stad i verda. Det er som å ha ein økonomisk superhelt som kan bryte ned alle grenser.
 9. Handel med ulike kryptovalutaer: Plattformen kan handle eit bredt spekter av kryptovalutaer, frå dei mest kjente som Bitcoin til andre, mindre kjente. Det er som å ha ein kryptobuffet å velje frå.
 10. SSL-sertifisert: For å sikre at all handel blir gjort lovleg og i samsvar med lova, har plattformen samarbeidd med CySEC-lisensierte meklarar. Det er som å ha ein personleg regelverksoffiser.

Kort sagt, vårt handelsverktøy tilbyr et brukervennlig grensesnitt, lave gebyrer for hyppige handlere, en staking-funksjon for å tjene belønninger, en sikker mobil lommebok, en plugin for å akseptere betalinger med kryptovaluta, et praktisk debetkort og tilleggsprosjekter som tilbyr en rekke tjenester. Bli med oss nå og nyt fordelene ved Coinbase-økosystemet.

Bitcoin

Bitcoin

$43,764.84

BTC 4.63%

NEO

NEO

$12.05

NEO 1.22%

Ethereum

Ethereum

$2,282.74

ETH 2.32%

Register with Bitcoin Lifestyle today and use the free trial version.

Teknisk gjennomgang av Coinbase

Coinbase er ein kryptovalutabørs som gir ei plattform for handel med digitale eigendelar. Med over 200 kryptovalutaer tilgjengeleg for kjøp, tilbyr Coinbase eit mangfaldig utval av eigendelar for investorar å handle med. Plattforma støttar ulike handelsalternativ, inkludert kjøp og sal, staking og handel med margin.

Investorar kan handle populære kryptovalutaar som Bitcoin, Ethereum og Litecoin, samt nye og kommende myntar med låg marknadskapital som GMT. Coinbase legg jamleg til nye kryptovalutaar til plattforma si, og gir investorar tilgang til dei mest populære og oppdaterte digitale verdiane.

Handelsgebyra på Coinbase varierer avhengig av handelsparet, med gebyr som varierer fra 0,50% til 4,50%. Coinbase Pro tilbyr en mer avansert handelsopplevelse med lavere gebyr som starter på 0,05%. Investorer kan også handle med giring på Coinbase Pro, med maksimal giring på 3x.

Coinbase tilbyr en staking-funksjon som lar investorer tjene renter på sine beholdninger. Staking-belønninger varierer avhengig av eiendelen og kan variere fra 1% til 10%. Coinbase krever at investorer har en bekreftet identitet med et gyldig TIN for å delta i staking.

Coinbase tilbyr også en læringsfunksjon, der investorer kan tjene kryptovaluta ved å se pedagogiske videoer og fullføre quizer. Denne funksjonen lar investorer lære om nye kryptovalutaer samtidig som de tjener belønninger for deltakelsen sin.

Coinbase-plattformen tilbyr et brukervennlig grensesnitt, som gjør det enkelt for investorer å kjøpe og selge kryptovaluta. Plattformen tilbyr mobile apper både for Android- og iOS-enheter, slik at investorer kan handle når de er på farten.

Er Coinbase trygt?

Når det gjelder kryptobørser, er sikkerhet en topp prioritet for investorer. Som vi tidligere har diskutert, er Coinbase en legitim plattform som er fullt regulert og i samsvar med forskrifter i de jurisdiksjonene den opererer i.

Plattformen har fleire lisensar, inkludert Money Services Business-stempelet frå FinCEN og BitLicense frå New York State Department of Financial Services. Det har òg fått godkjenning frå regulatørar i Storbritannia og EU, og teamet søkjer kontinuerleg om og oppnår lisensar i kvar jurisdiksjon dei ønsker å operere i.

Men utover regulatorisk overholdelse har Coinbase også skapt seg et navn som en av de mest sikre kryptobørsene. Dens sikkerhetsfunksjoner er blant de beste i bransjen. For eksempel blir kundenes midler oppbevart i kontoer hos forvaltningsbanker, adskilt fra selskapets penger. Videre lagrer børsen 98% av kundenes kryptoaktiva i kalde lagringsenheter, inkludert safedepoter og sikkerhetsbokser.

Tryggleiken til brukarane sine midlar blir tatt på alvor hos Coinbase. Midlar som blir liggande i nettbaserte lommebøker, nyttar seg av forsikringsdekning frå Lloyd’s of London, medan FDIC dekkjer innbyggjarar i USA med forsikring på inntil $250 000. I tillegg tilbyr børsen eit miljø med ein av dei høgaste tryggleiksskårene i bransjen. Coinbase har ei nettstad som er fullstendig kryptert med Secure Sockets Layer (SSL) (HTTPS) og bruker AES-256-kryptering for å beskytte kundelommebøker.

Coinbase Fordeler og Ulemper

Korleis det fungerer har blitt introdusert, og vi har analysert fordeler og ulemper med dette bitcoin-handelsverktøyet. La oss dykke ned i fordelene og ulempene med denne plattformen.

 • Designa for nybyrjarar: Denne plattforma har ein intuitiv brukargrensesnitt og enkel visning som gjer det enkelt for nybyrjarar å bruke utan å føle seg truga av den komplekse terminologien knytt til verdaen av kryptovaluta og handel.
 • Stort utval av kryptovalutaar: Med meir enn 200 kryptovalutaar støtta av denne plattforma, inkludert større og eksotiske myntar, har brukarar tilgang til ei rekke digitale eigedelar.
 • Muligheiter for passiv inntekt: Plattforma tilbyr ulike moglegheiter for passiv inntekt, som Coinbase Earn, som belønner brukarar for å fullføre pedagogiske videoar og eksamensoppgåver om kryptovalutahandel.
 • Utdanningsmoglegheiter: Coinbase tilbyr ei samling av pedagogiske ressursar, inkludert videoklassar og eksamensoppgåver, som hjelper brukarar å forstå verdaen av kryptovalutaar og handel.
 • Lav minsteinnskot: Brukarar kan starte å handle med eit lite minsteinnskot på $50, og minste handelsstørrelsar så låge som $2 gjer plattforma tilgjengeleg for investorar og handlarar med eit avgrensa budsjett.
 • Rask påmeldingsprosess: Registreringsprosessen er sømlaus og tar berre nokre minutt, og verifikasjons-/KYC-prosessen kan vere augneblinkande i nokre tilfelle.
 • Coinbase debetkort: Tilbodet om debetkort gjer at brukarar kan bruke kryptovalutaane sine eller amerikanske dollar frå kontoen sin og konvertere lønna si til kryptovaluta utan nokon gebyr eller kostnader.
 • Høgt regulert: Coinbase er ein av dei mest høgt regulert plattformane i verda og tilbyr investorar og handlarar ein trygg plattform å investere kryptovalutaen sin i.
 • Låge avgifter: Coinbase Pro lar handlarar nyte godt av lågare handelsavgifter, noko som gjer det meir attraktivt for aktive og regelmessige handlarar.
 • Dårleg kundeteneste: Coinbase har ofte blitt skulda for dårleg kundeteneste, der brukarar klagar på manglande respons eller hjelp når dei står overfor alvorlege konto- og sikkerheitsproblem.
 • Sammenlikningsvis liten liste over Altcoins: Til tross for å tilby mer enn 200 kryptovalutaer, er plattformens krypto tilbud fremdeles mindre sammenlignet med sine konkurrenter, som for eksempel Binance. Dette kan være et problem for brukere som ønsker å handle populære alternativer til Bitcoin.
 • Høye gebyrer: Coinbase Standard-plattformen har ekstremt høye transaksjonsgebyrer, noe som kan gjøre plattformen mindre attraktiv for aktive og vanlige tradere.
 • Sikkerhetsproblemer: Coinbase har blitt kritisert for sikkerhetsbrudd og mangel på respekt for personvernet til brukerne sine. I tillegg har det vært mål for cyberangrep og hackerangrep som har resultert i betydelige tap for brukerne.
 • Kompleks gebyrstruktur: Coinbase-gebyrstrukturen er kompleks og gjør det vanskelig for brukerne å forutsi hvilke gebyrer de vil bli belastet for transaksjoner og handler de gjør.
 • Låsing av brukerkontoer: Brukere har rapportert om konto-blokkeringer og frosne lommebøker uten advarsel eller forklaring, noe som har resultert i betydelige tap for brukerne.
 • Begrensninger på uttak: Det har vært tilfeller der brukernes uttaksmuligheter har blitt blokkert, noe som kan føre til frustrasjon og skuffelse for mange brukere.
Register with Coinbase today and use the free trial verion.

Korleis starte handel med Coinbase

 1. Besøk Coinbase.com og fyll ut den raske registreringsskjemaet.
 2. Etter å ha oppgitt personlige opplysninger, vil Coinbase be deg om å verifisere e-postadressen din og legge til et telefonnummer for 2-FA.
 3. Klikk på ‘Legg til betalingsmetode’ og velg foretrukket metode for å sette inn midler.
 4. Når betalingsmetoden din er verifisert, kan du søke etter den kryptovalutaen du ønsker å kjøpe ved å skrive inn navnet på valutaen i søkefeltet.
 5. Når valutaen vises, klikker du på den for å se flere detaljer, og deretter klikker du på ‘Kjøp’-knappen.
 6. Du må deretter oppgi beløpet i kryptovalutaen du ønsker å kjøpe og bekrefte transaksjonen.
 7. Når transaksjonen er fullført, vil kryptovalutaen din bli lagret i Coinbase-lommeboken din.

Det er det! No kan du byrje å handle på Coinbase. Husk at Coinbase er laga for nybyrjarar, så plattformen er veldig brukarvenleg og enkel å navigere. Dersom du treng hjelp, tilbyr Coinbase utdanningsressursar og ein hjelpsom kundestøtteteneste for å hjelpe deg.

Korleis det fungerer

Coinbase-handelsplattformen er en kryptobørs designet for å muliggjøre enkelt kjøp og salg av kryptovaluta for alle. Den bruker avansert teknologi for å gi brukerne en sømløs opplevelse når de kjøper eller selger kryptovaluta.

Plattformen tilbyr eit utval av funksjonar som gjer det mogleg for brukarar å handle over 100 kryptovalutaer med enkelheit. Coinbases brukarvennlege grensesnitt og nybegynnervennleg design gjer det enkelt for nye brukarar å navigere plattformen og utføre handel.

Bak kulissane, brukar Coinbase ei trygg og påliteleg infrastruktur for å lagre brukarane si eigedom og oppretthalde stabiliteten til plattforma. Plattforma brukar avanserte sikkerhetstiltak, inkludert to-faktor autentisering og SSL-kryptering, for å sikre at brukardata og eigedomar forblir trygge.

Coinbase har òg utvikla ein eigenvinnande handelsmotor som gjer det mogleg for brukarar å utføre handel med lynrask fart. Handelsmotoren er designa for å handtere ein høg mengde transaksjonar, noko som gjer den ideell for aktive handelsfolk og investorer.

I tillegg til sin avanserte teknologi og brukervennlige grensesnitt, tilbyr Coinbase også et utvalg av pedagogiske ressurser for å hjelpe brukerne med å lære om kryptovalutaer og blokkjedeteknologi. Disse ressursene inkluderer en blogg, videoveiledninger og et læringssenter som dekker alt fra grunnleggende konsepter til avanserte handelsstrategier.

Korleis å bruke Coinbase, beste måtar å trade

Som eit verkty for kryptovalutahandel, er Coinbase utruleg brukarvennleg, og for at brukarane skal få mest mogleg utav det, anbefalar vi følgjande beste praksisar:

 1. Byrj smått: Om du er ny i handel med kryptovaluta, er det viktig å byrje smått. Det er best å investere det du har råd til å tape, i det minste i starten. Når du blir meir komfortabel med prosessen, kan du gradvis auke investeringane dine.
 2. Gjer dine eigne undersøkingar: Før du investerer i kryptovaluta, sørg for å gjere dine eigne undersøkingar. Kryptomarknaden er svært ustabil og kan være uforutsigbar, så å forstå marknadstrendane og halde deg oppdatert på dei siste nyheitene er avgjerande.
 3. Ver merksam på gebyr: Coinbase tek gebyr for handel, så sørg for å ta dette med i betraktning når du investerer. Sjølv om gebyra kan vere relativt små, kan dei samle seg over tid, spesielt om du handlar hyppig.
 4. Aktiver tofaktorautentifisering (2-FA): For å halde kontoen din trygg, anbefaler vi å aktivere 2-FA. Dette legg til eit ekstra lag med tryggleik til kontoen din og sikrar at berre du kan få tilgang til den.
 5. Hal oversikt over investeringane dine: Som med kva som helst anna investering, er det viktig å halde oversikt over kryptovalutainvesteringane dine. Coinbase gjer det enkelt å følgje med på investeringane dine gjennom dashbordet sitt, men det kan også vere lurt å halde oversikt over investeringane dine i eit eige regneark eller dokument.

Ved å følge desse beste praksisane kan du dra nytte av Coinbase si brukarvennlege handelsplattform og sikre at investeringane dine er trygge og godt informerte.

Bitcoin

Bitcoin

$43,764.84

BTC 4.63%

NEO

NEO

$12.05

NEO 1.22%

Ethereum

Ethereum

$2,282.74

ETH 2.32%

Register with Bitcoin Lifestyle today and use the free trial version.

Coinbase vanlege spørsmål og svar

Støttar Coinbase fiat-til-krypto-transaksjonar?

Ja, Coinbase støttar både fiat-til-krypto- og krypto-til-krypto-transaksjonar.

Treng du stadfesting for å bruke Coinbase?

Ja, etter registrering må du stadfesta ID og leggja fram andre stadfestingsdokument.

Tilbyr Coinbase marghandel?

Nei, Coinbase tilbyr for tida berre ordinær handel og muligheiter for å setja inn og halda på kryptovaluta.

Er Coinbase pålitelig?

Ja, Coinbase er eit seriøst selskap med relevant registrering og løyver i alle land dei opererer i.

Er Coinbase trygt og pålitelig?

Ja, Coinbase er trygt og pålitelig. Selskapet har skaffa seg løyver i 45 amerikanske delstatar, respekterer lovar i alle jurisdiksjonar dei opererer i, og har over 100 millionar brukarar i over 100 land.

Er Coinbase bra?

Investorer bør vite alt om Coinbase før de bestemmer seg for å investere gjennom den. De må kjenne sine investeringsmål og sammenligne dem med det Coinbase tilbyr. Hvis Coinbase sine funksjoner er i tråd med investorers mål, kan de anse Coinbase som en god børs.

Kan du bruke Coinbase i USA?

Ja, Coinbase er tilgjengelig for bruk i USA. Kryptobørsen har lisens for å operere i 45 stater.

Kan du bli svindlet på Coinbase?

Svindel kan skje hvor som helst, og det er viktig å være forsiktig med personlig informasjon og passord. Imidlertid er Coinbase et legitimt og lisensiert selskap.

Er Coinbase bedre enn Binance?

Binance har et større utvalg av kryptovalutaer notert og tilbyr 100% staking-avkastning på noen mynter. Imidlertid er Coinbase et legitimt og lisensiert selskap, og investorer bør vurdere målene sine før de velger en børs.

Er Coinbase bedre enn eToro?

Coinbase er en børs, mens eToro er en handelsplattform som lar investorer kopiere profesjonelle handler og investere i en Smart Portfolio som forvaltes av fondsforvaltere. Investorer bør sammenligne funksjonene til begge plattformer og vurdere investeringsmålene sine før de bestemmer seg.

Coinbase-Dom

Basert på vår analyse av Coinbase er det klart at plattformen er et pålitelig og trygt alternativ for de som ønsker å handle og investere i kryptovalutaer. Dens brukervennlige design og kombinasjon av lommebok- og utvekslingsevner gjør det enkelt å komme i gang med kjøp og salg av mynter, spesielt for nybegynnere.

Mens meir erfarne handelsfolk kanskje ønsker å sjå etter ein børs som tilbyr eit større utval av kryptovalutaer og meir avanserte handelsverktøy, er Coinbase sin enkle funksjonalitet praktisk for alle brukarar. I tillegg tilbyr evnen til å overføre frå ein Coinbase-konto til Coinbase Pro-børsen umiddelbart og kostnadsfritt det beste fra begge verdener.

Vidare har Coinbase skaffa seg løyver i 45 delstatar i USA, fylgjer lovene i dei områda dei opererer i, og er truleg den tryggaste av alle kryptovaluta-byråa. Sjølv om det har vore nokre klager på kundeservicen deira, ser det ut til at Coinbase aktivt arbeider med å løysa desse problema.

For å konkludere er Coinbase et pålitelig og trygt alternativ for de som ønsker å handle og investere i kryptovaluta, spesielt for nybegynnere. Dens brukervennlighet og sikkerhetstiltak gjør det til et toppvalg for de som er nye i kryptoverdenen, og muligheten til å overføre midler mellom kontoer gjør det til et praktisk alternativ også for mer erfarne handelsmenn.

Register with Coinbase today and use the free trial verion.
Robert Wilson
Robert Wilson author
Ad Disclosure

To sign up for a free trial and test the software for yourself, follow the link below

Visit site & Sign up
 • About ·
 • FAQ ·
 • Terms ·
 • Privacy and Cookies ·