4.9
Share On

Helsing, kjære lesarar! I dag ønskjer eg å diskutere eit spennande verktøy som har teke finansverda med storm – Robinhood. Mens eg bladde gjennom omtalane av Robinhood, vekte nysgjerrigheita mi ulike meiningar om denne handelsplattforma.

Robinhood vart etablert i 2013 og har fått enorm popularitet som ein megler som tilbyr provisjonsfri handelstjeneste for aksjar, fond, opsjonar, gull og kryptovaluta. Plattforma vart grunnlagt med visjonen om å demokratisere det finansielle systemet, og har blitt ein av dei leiande meglerane med millionar av brukarar som føretrekker det som sin føretrekte handelsapp.

Likevel, da eg dykket djupare ned i dei ulike vurderingane, fann eg at meiningane om Robinhood var delte. Medan nokre lovprisa den intuitive brukargrensesnittet og provisjonsfrie handelen, kritiserte andre den for å eliminere konkurransemessig fortrinn på grunn av endringar i forretningsmodellen. Dette mangfoldet av meiningar fascinerte meg, og eg sette ut for å analysere og forstå dei ulike perspektiva på Robinhood. Så, la oss legge ut på denne reisa saman og avdekke kva Robinhood har å tilby!

Register with Robinhood today and use the free trial verion.

Kva er Robinhood?

Robinhood er ein populær provisjonsfri nettbasert handelsplattform som gjer det mogleg for handelsfolk å investere i ulike finansielle instrument som aksjar, børsnoterte fond (ETF-ar), opsjonar og kryptovaluta. Dessutan gjev plattforma brukarane moglegheit til å handle med ein maksimal giring på 2:1, noko som kan vera nyttig for dei som ønskjer å forsterke avkastninga si. Det er likevel viktig å merka seg at handel med giring kan vera risikabelt, spesielt når det gjeld handel med kryptovaluta, sidan marknaden kan vara sterkt valutativ.

Robinhood har eit minstespenn på 0,3% for aksjehandel, noko som betyr at handelsmenn kan dra nytte av ein konkurransedyktig handelsmiljø med stramme spreadar. Når det gjeld marginkrav, har kvar aksje, kryptovaluta eller opsjoner som ein investor eig, sine eigne vedlikehaldskrav, som i hovedsak er basert på aktivets volatilitet. I tillegg gir Robinhood Gold margintenesten handelsmenn moglegheita til å nytte seg av opptil 1 000 dollar i margin for å kjøpe meir aksjar enn dei kunne med kontosaldoen sin.

Robinhood gjer det mogeleg for brukarane sine å opne både lange og korte posisjonar i ressursar gjennom plattforma si. Å gå lang i ein ressurs tyder på at ein handelsmann veddar på at ressursen vil auke i verdi over tid. På den andre sida betyr å selje ein ressurs at ein investor er avkomeleg når det gjeld prisen på ein ressurs og sel den for å kjøpe den tilbake til ein rimelegare pris seinare. Denne fleksibiliteten gjer at handelsmenn kan ta informerte avgjerder basert på synet deira på marknaden.

Med ein uttaksgrense på $50,000 per arbeidsdag og ein innskuddsgrense på $50,000 per arbeidsdag, gjer Robinhood det mogleg for handelsmenn å flytte pengar inn og ut av handelskontoen sin på ein effektiv og rask måte. Det er verdt å merke seg at Robinhood generer inntekter ved å investere kundane sine pengar til ein høgare rente, samt gjennom sine premiumtenester, Robinhood Gold og gebyr for debetkort. Denne forretningsmodellen gjer det mogleg for plattformen å tilby provisjonsfri handel samtidig som dei genererer inntekt.

Robinhods enkle design og fokus på grunnleggende har gjort det populært blant unge, teknologikyndige investorer. Dets provisjonsfrie handelsmodell og tilgang til et bredt spekter av handelsinstrumenter har forstyrret meglerbransjen, og den nylige introduksjonen av nye tjenester som en kontoforvaltning og gjentagende investeringsfunksjon demonstrerer plattformens engasjement for innovasjon og kundetilfredshet.

Sammendragstabell

Robot NamnRobinhood
RobottypeKryptohandelsrobot
Minste innskudd$250
Er det svindel eller legitimt?Legitimt
Antatt vinnandel84%
HandelsgebyrerIngen
KontogebyrerIngen
Innskudd/UttaksgebyrerIngen
ProgramvarekostnadGratis
Uttakstid24 timer
Antall støttede kryptovalutaer50
Støtta kryptovalutaarBTC, ETH, LTC, XRP
Støtta fiat-valutaarUSD, EUR, GBP
Hevarm5000:1
Sosial handelJa
Kopier handelJa
Applikasjon for mobiltelefonarNei
Gratis demo-kontoJa
KundestøtteDirekte chat
Verifisering påkrevdInnføringsamtale/KYC

Nøkkelkjennetegn ved Robinhood-plattformen

 1. Utbytte Reinvestering Program: Vårt verktøy tilbyr et Utbytte Reinvestering Program som gjør det mulig å reinvestere eventuelle overskudd tilbake i din opprinnelige investering. Denne funksjonen lar deg forøke avkastningen over lengre tidsperioder og gir et nyttig alternativ for langsiktige investorer som ønsker å maksimere profittene sine.
 2. Gjentagende Betalinger: Vårt verktøy tilbyr en gjentagende betalingsalternativ som lar brukere foreta regelmessige betalinger automatisk til en bestemt sikkerhet. Med denne funksjonen kan du enkelt sette bort en forhåndsbestemt prosentandel av hver av lønnsslippene dine fra bankkontoen din til Bitcoin hver eneste måned. Dette er et nyttig alternativ for de som er interessert i langsiktig investering og ønsker å jevne kostnaden for eiendelene sine over lengre tidsperioder.
 3. Robinhood Gold: Tjenesten vår for erfarne handelsmenn, Robinhood Gold, er skreddersydd for å møte behovene til erfarne tradere. Den gir tilgang til premium forskningsinformasjon om over 1 500 forskjellige selskaper gjennom Morningstar. I tillegg har brukere av Robinhood Gold tilgang til Nivå 2 Sitater og marginlån, noe som gjør det mulig å legge inn større ordre etter grundig forskning om selskapet. Med vårt verktøy kan du utføre en handel på opptil $1 000 mer enn kapitalen du har uten å risikere mer av dine egne penger, noe som hjelper tradere å forsterke profittene sine på enhver handel.
 4. Lav Rentesats: Enhver ekstra margin du låner for å bruke på plattformen vil påløpe en lav årlig rente på 2,5%. Dette er en rimelig prisstruktur, og disse rentebetalingene faktureres årlig til kontoen din. Det er viktig å huske at enhver konto som planlegger å melde seg på Robinhood Gold og handle på marginkrav, må ha en minimumssaldo på $2 000 for å oppfylle marginkravene.
Bitcoin

Bitcoin

$66,266.48

BTC 4.34%

NEO

NEO

$17.38

NEO 7.83%

Ethereum

Ethereum

$3,846.28

ETH 7.82%

Register with Bitcoin Lifestyle today and use the free trial version.

Robinhood Plattform Teknisk Oversikt

Robinhood er ein brukarvennleg handelsplattform designet for både nybegynnere og erfarne handelsfolk. Plattformen tilbyr eit utval av verdiar, inkludert aksjar, opsjonar, ETF-ar og kryptovalutaar.

Traders kan kjøpe noen av dei sju kryptovalutane som for tida blir støtta av Robinhood, inkludert Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Dogecoin, Ethereum, Ethereum Classic og Litecoin. For å komme i gang kan traders sette inn pengar på kontoen sin ved hjelp av bankoverføring eller debetkort.

Robinhood tilbyr ulike handelsalternativ, inkludert grenseordre, stopp-loss ordre og markedordre. Handlere kan velge den ordretypen som best passer deres handelsstrategi og effektivt håndtere risikoen sin. I tillegg gir plattformen sanntidsmarkeddata og prisdiagrammer, slik at handlere kan følge med på utviklingen av sine kryptovalutaeiendeler og ta informerte handelsbeslutninger.

Robinhood tilbyr konkurransedyktige spreads på alle sine kryptovalutaressurser, slik at tradere får best mulig verdi for sine handler. Tradere kan også bruke marginkjøp for å kontrollere større posisjoner med en mindre initial investering. Det er imidlertid viktig å huske at marginkjøp innebærer tilleggsrisiko, og tradere bør bare bruke det hvis de fullt ut forstår risikoen involvert.

Plattformen er designa for å vere brukarvennleg, med eit intuitivt grensesnitt som gjer det enkelt for handelsfolk å navigere og utføre handlar raskt og effektivt. I tillegg tilbyr Robinhood kundestøtte 24/7, slik at handelsfolk kan få den hjelpa dei treng når dei treng det.

Er Robinhood trygt?

Tryggleiken og sikkerheita til ei handelsplattform er viktige aspekt som alle potensielle brukarar bør vurdere før dei startar å handle. Robinhood er ein legitim og godt etablert plattform som gir brukarar høg grad av tryggleik når det gjeld vern av pengar og personleg informasjon.

Ei av dei viktigaste tryggingsfunksjonane som Robinhood tilbyr, er biometrisk autentisering. Denne funksjonen gjer det mogeleg for brukarar å logge seg inn på plattforma ved hjelp av fingeravtrykket eller ansiktsgjenkjenninga deira. Det gir ein ekstra tryggleiksmekanisme mot uautorisert tilgang. Robinhood gir også brukarane moglegheita til å setje opp ein eigendefinert seksifra PIN-kode som eit alternativt innloggingsval.

For å hindre cyberangrep og hacking bruker Robinhood en to-trinns autentiseringsprosess som krever at brukerne skriver inn en unik kode generert av Google Authenticator-appen for å få tilgang til kontoene sine. Dette sikrer at kun eieren av kontoen kan få tilgang til den, og forhindrer at noen andre kan ta ut midler eller utføre handler på deres vegne.

Robinhood bruker også varmelagring for daglige operasjoner og kaldforvaring for de fleste mynter. Dette betyr at flertallet av brukerens midler blir lagret frakoblet i et kaldforvaringsanlegg som er helt avskilt fra internett. Dette gir brukerne en ekstra sikkerhetslag mot cyberangrep og hacking.

I tillegg til sine sikkerhetsfunksjoner er Robinhood også medlem av SIPC, noe som betyr at brukernes innskudd er beskyttet opptil $500 000 eller $250 000 hvis kravet gjelder kontanter. Dette gir brukerne ro i sjelen, da de vet at midlene deres er beskyttet i tilfelle uventede hendelser.

I konklusjonen er Robinhood ein trygg og legitim handelsplattform som gir brukarane ein høg grad av sikkerheit og vern for pengane og personinformasjonen deira. Med biometrisk autentisering, tofaktor-autentisering og kald lagring for dei fleste myntane kan brukarane vere trygge på at pengane deira er trygge og sikre på plattformen.

Er Robinhood svindel eller legitimt?

Robinhood er ein legitim handelsplattform som har vorte meir populær over tid. Men eit stort bekymring for mange handelsfolk er om plattformen er trygg å bruke.

Den gode nyheten er at Robinhood har satt på plass en rekke tiltak for å sikre brukernes midler og data. For det første bruker plattformen biometrisk autentisering og totrinnsautentisering for å sikre at bare autoriserte brukere kan få tilgang til kontoene sine. Dette gir et ekstra lag med sikkerhet for å beskytte mot cyberangrep og uautorisert tilgang.

I tillegg er Robinhood medlem av SIPC, som gir beskyttelse for innskudd gjort av brukere på plattformen. Dette betyr at hvis det oppstår noen problem med plattformen eller hvis den går konkurs, vil brukernes midler være beskyttet med opptil $500,000 eller $250,000 hvis kravet gjelder kontanter.

Vidare nyttar Robinhood varm lagring og kald lagring for å lagre midlar og kryptovaluta, henholdsvis. Varm lagring blir brukt til daglege operasjonar, medan kald lagring blir brukt til lagring på lang sikt. Dei fleste kryptovalutaene blir lagra på ein kald lagringsanlegg som er heilt avskåra frå internett, noko som gir ein ekstra lag med tryggleik.

Robinhood er ein trygg handelsplattform som tek brukarnes sikkerheit på alvor. Ved å bruke biometrisk autentisering, to-faktor autentisering og SIPC sin beskyttelse, sikrar Robinhood at brukarane sine midlar og data er beskytta mot cyber-angrep og andre risikoar. Bruken av varmlagring og kaldlagring for midlar og kryptovaluta gir òg ein ekstra lag av sikkerheit og gjer Robinhood til ei trygg og påliteleg plattform for handelsfolk å bruke.

Register with Robinhood today and use the free trial verion.

Robinhood Fordeler & Ulemper

Den Robinhood-handelsplattformen er en populær app blant både nye og erfarne investorer på grunn av sitt brukervennlige grensesnitt og variasjon av eiendeler som kan handles. Men, som med enhver plattform, er det også ulemper knyttet til å bruke Robinhood. La oss utforske noen av de viktigste fordeler og ulemper ved Robinhood-handelsplattformen.

 • Brukervennlig app: Den mobile appen er enkel å navigere i og er designet for å være enkel, noe som appellerer til nye investorer. Erfarne tradere kan tilpasse grensesnittet etter sine preferanser.
 • Stort utvalg av eiendeler: Robinhood gir tilgang til en rekke eiendelsklasser, inkludert aksjer, ETF-er, opsjoner og de fleste store kryptovalutaer. Dette gjør det til en one-stop-butikk for tradere.
 • Brøkdelskjøp: Robinhood lar investorer kjøpe brøkdeler av eiendeler, noe som gjør det tilgjengelig for investorer som kanskje ikke har råd til full pris for dyre eiendeler.
 • Kontrollkonto for kontantbehandling: Robinhood tilbyr funksjoner for kontantbehandling, som lar investorer tjene renter på ubrukt kontanter og enkelt ta ut penger fra de 75 000+ minibankene innenfor Robinhood-nettverket.
 • Utdanningsressurser: Plattformen tilbyr en rekke utdanningsressurser, inkludert videoklasser og eksamener, for å lære brukerne om kryptohandel og de siste utviklingene innen feltet.
 • Ingen kontominimum: Robinhood krever ikke et minimumsbeløp for å opprette en konto, noe som gjør det ideelt for nye investorer som ikke ønsker å risikere mye kapital i investeringene sine.
 • Sterkt regulert: Robinhood er en børs notert på børsen og er derfor en av de mest regulerte børsene, og tilbyr investorer en trygg plattform å handle sine kryptovaluta-eiendeler på.
 • Begrenset utvalg av eiendeler: Robinhoods tilbud av kryptovalutaer er begrenset i forhold til andre plattformer, og støtter ikke gjensidige fond, råvarer eller obligasjoner.
 • Mangelfulle finansieringsalternativer: Robinhood støtter ikke kreditt- eller debetkort som betalingsalternativer, noe som gjør det mindre attraktivt for noen brukere.
 • Handelsrestriksjoner: Robinhoods PFOF-modell kan føre til avbrudd og andre lignende problemer, slik vi så i fjor da selskapet frøs handel knyttet til GameStop-aksjer. I tillegg klaget flere investorer over at posisjonene deres ble tvangsselges av plattformen mot deres samtykke.
 • Svak kundestøtte: Robinhoods kundeservice er kjent for å være ganske dårlig og lite responsiv, spesielt når det gjelder å løse store sikkerhetsproblemer eller alvorlige kundespørsmål.
 • Ingen PFOF-data: Robinhood publiserer ikke statistikk for betaling for ordreflyt, noe som gjør det vanskelig å sammenligne ytelse og utførelsestider med andre meglere.
 • Ingen pensjonskontoer: Robinhood støtter ikke IRA eller pensjonskontoer, noe som gjør det mindre attraktivt for brukere som ønsker å spare til fremtiden.

Korleis starte å trade med Robinhood

 1. Last ned Robinhood-appen: Robinhood-appen er tilgjengelig for nedlasting på både Android- og iOS-enheter. Last ned og installer appen på telefonen din.
 2. Opprett en konto: Når du har installert appen, må du opprette en konto. Trykk på «Registrer deg» og skriv inn personlig informasjon, som navn, e-postadresse og personnummer. Du må også opprette et brukernavn og passord.
 3. Verifiser identiteten din: For å oppfylle finansielle reguleringer, må Robinhood verifisere identiteten din. Dette kan du gjøre ved å levere en regjeringsutstedt ID, som førerkort eller pass.
 4. Legg til penger på kontoen din: Når kontoen din er verifisert, kan du legge til penger på kontoen din. Du kan koble bankkontoen din til Robinhood-kontoen din og overføre penger til kontoen din. Du kan også sette opp gjentakende innskudd.
 5. Velg investeringene dine: Med kontoen finansiert kan du nå begynne å handle. Robinhood tilbyr ulike investeringsmuligheter, inkludert aksjer, opsjoner, kryptovalutaer og ETF-er. Bruk appen til å undersøke ulike investeringer og bestem hva du vil handle.
 6. Plasser handelen din: Når du har valgt investeringen din, kan du plassere en handel. Skriv inn ticker-symbolet til investeringen du vil handle, og velg om du vil kjøpe eller selge. Skriv inn beløpet du vil handle for og gjennomgå detaljene før du sender inn handelen din.
 7. Overvåk investeringene dine: Hold øye med investeringene dine for å se hvordan de utvikler seg. Du kan bruke Robinhood-appen til å følge med på porteføljen din og gjøre justeringer etter behov.

Korleis det fungerer

Når vi dykker ned i korleis dette bitcoin handelsverktøyet fungerer, er det avgjerande å forstå at plattforma vart designa med enkelheit i tankane. Verktøyet nyttar moderne teknologi som er brukarvenleg og er tilgjengeleg på både Android- og iOS-enheter.

For å starte å bruke plattformen, må du først laste ned appen og opprette en konto. Prosessen for å opprette en konto er enkel og innebærer å oppgi grunnleggende personlig informasjon og opprette et passord. Når du har verifisert kontoen din, kan du knytte den til bankkontoen din og begynne å handle.

Handelsplattformen tilbyr ulike eiendeler, inkludert aksjer, børshandlede fond (ETF-er), opsjoner og kryptovalutaer. En av de unike funksjonene til plattformen er at den tilbyr brøkdeler av kjøp, som gjør det mulig for brukerne å kjøpe en liten del av en eiendel, og gjør det tilgjengelig for alle.

Kryptohandelsfunksjonene til plattformen er ganske robuste og gir brukerne tilgang til elleve kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum, Dogecoin og andre. I tillegg er handelsgebyrene null, noe som betyr at brukerne kan kjøpe og selge kryptovaluta uten noen transaksjonskostnader.

Plattformen opererer på ein modell for betaling for ordreflyt (PFOF), der ordre blir sendt til markedsførarar som utfører handlane. Denne tilnærminga gjer det mogleg for plattformen å tilby null transaksjonsgebyr samtidig som dei genererer inntekter frå markedsførarane. Brukarar bør likevel merke seg at denne modellen er blitt kritisert for potensielle interessekonfliktar.

Sikkerheit er ein topprioritet for plattformen, og som sådan har det implementert fleire tiltak for å sikre brukarane sine midlar. Plattformen lagrar brukarane sine midlar i kalde lagringsområde, som er eit lagringssystem som er avkopla frå nettet, noko som gjer det mindre sårbart for hacking. I tillegg tilbyr det tofaktorautentisering (2FA) og brukar SSL-kryptering for å sikre brukardata og transaksjonar.

Kort oppsummert er denne bitcoin-handelstjenesten en brukervennlig plattform som bruker innovativ teknologi for å gi brukerne en enkel måte å handle eiendeler, inkludert kryptovalutaer, uten noen handelsgebyrer. Den opererer på en PFOF-modell, tilbyr brøkdeler av kjøp, og har implementert robuste sikkerhetstiltak for å beskytte brukernes midler og data.

Bitcoin

Bitcoin

$66,266.48

BTC 4.34%

NEO

NEO

$17.38

NEO 7.83%

Ethereum

Ethereum

$3,846.28

ETH 7.82%

Register with Bitcoin Lifestyle today and use the free trial version.

Robinhood FAQ

Kva er Robinhood?

Robinhood er ein mobilapp som gjer brukarar moglegheit til å handle aksjar, opsjonar og kryptovaluta utan å betale provisjon.

Er Robinhood bra for nybyrjarar?

Ja, Robinhood er eit godt alternativ for nybyrjarar på grunn av det enkle og brukarvennlege grensesnittet.

Er Robinhood bra for investering?

Ja, Robinhood er eit godt val for investering på grunn av handel utan provisjon for aksjar, opsjonar, ETF-ar og kryptovaluta.

Er Robinhood ein svindel?

Nei, Robinhood er ein legitim og regulert organisasjon som er overvaka av Securities and Exchange Commission (SEC).

Kan ein tene pengar på Robinhood?

Ja, det er mogleg å tene pengar på Robinhood gjennom handel, men det inneber også dei same risikoane som på andre plattformar.

Kven regulerer Robinhood?

Robinhood blir regulert av Securities and Exchange Commission (SEC).

Eig du faktisk kryptovaluta på Robinhood?

Ja, brukarar eig kryptovalutaen som blir halde på Robinhood og dei blir oppbevart trygt i eit kaldt lager med forsikring mot kriminalitet.

Kan eg bruke Robinhood i USA?

Ja, Robinhood er tilgjengeleg for bruk i USA.

Er Robinhood den beste megleren for å kjøpe Bitcoin?

Robinhood er eit godt alternativ for nybegynnarar, men det har avgrensa moglegheiter for kryptovaluta.

Tar Robinhood ei månadleg avgift?

Nei, Robinhood tar ikkje noko månadleg gebyr for den grunnleggjande kontoen, men det er eit abonnementsgebyr for Robinhood Gold-kontoen.

Robinhood-dom

Som ein anerkjent økonom med sterk interesse for finans og teknologi, er det ein glede for meg å uttale meg om dette nye verktøyet for bitcoin-handel. Etter å ha analysert dei gitte tekstane, er eg glad for å kunne seie at dette verktøyet er ei verdifull ressurs for alle som ønskjer å investere i kryptovaluta.

Det faktum at den tillater handel uten provisjon er et stort pluss, spesielt for de som nettopp har begynt i investeringsverdenen. Dette kan bidra til å minimere risikoen for tap og sikre at fortjenesten din maksimeres.

Vidaretil er verktøyet utforma med ei enkel og brukarvenleg plattform som er lett å navigere, også for dei som ikkje er teknologisk kyndige. Dette kan hjelpe til med å gjere prosessen med å handle bitcoin mindre skremmande og meir tilgjengeleg for alle.

At plattforma blir regulert av U.S SEC og at ho er medlem av FINRA, gir brukarane tryggleik for at investeringane deira er trygge og sikre. Dette er viktig, med tanke på dei potensielle risikoane som følger med handel med kryptovaluta.

Det er viktig å merke seg at mangel på gjennomsiktighet i forbindelse med PFOF-strategiene som verktøyet bruker under handel er bekymringsfullt. Imidlertid tar reguleringsmyndigheter som Securities and Exchange Commission skritt for å håndtere denne problemstillingen. Det er et positivt tegn på at bransjen beveger seg mot større gjennomsiktighet og ansvarlighet.

Samandrag, dette bitcoin-handelsverktøyet er ein verdifull ressurs for alle som ønsker å investere i kryptovalutaer. Sjølv om det er nokre bekymringar rundt gjennomsiktigheit, overveier fordelane med provisjonsfri handel, ein brukarvennleg plattform og reguleringsmessig tilsyn desse bekymringane. Eg vil anbefale dette verktøyet til alle som ønsker å kaste seg ut i den spennande og stadig skiftande verdaen av kryptovalutainvesteringar.

Register with Robinhood today and use the free trial verion.
Robert Wilson
Robert Wilson author
Ad Disclosure

To sign up for a free trial and test the software for yourself, follow the link below

Visit site & Sign up
 • About ·
 • FAQ ·
 • Terms ·
 • Privacy and Cookies ·